Nieuwsarchief

Twee nieuwe bundels door Goudse componisten

Zojuist is de nieuwste bladmuziek van Gerben Budding verschenen: Een tweede deel in de serie Psalmbewerkingen. Nu over Psalm 5, 63, 68 (2x), 80, 96, 134 en 139. Tegelijkertijd is deel 8 met Psalm 71 - 80 van Christiaan Ingelse verschenen.

Lees meer

Serie ‘Een gouden kleinood’

Er zijn vandaag twee nieuwe delen in de serie Een gouden kleinood verschenen. Het betreft bewerkingen van Paul Wols die eerder verschenen als losbladige muziekbijlagen bij Kerk & Muziek in de periode 1970/1980, anderen als uitgebreide voorspelen waarvan gedeelten...

Lees meer

Twee nieuwe uitgaven van Christiaan Ingelse

Christiaan Ingelse is bezig om van alle 150 Psalmen één of meerdere voorspelen te schrijven. Deel 7 is nu uitgekomen en bevat de Psalmen 61-70. Daarnaast is er een losse uitgave van de 'Koningspsalm' verschenen. Psalm 72 is enerzijds bewerkt voor orgel en trompet (of...

Lees meer

Vakantie

Wegens vakantie worden er tot half augustus geen bestellingen verzonden.

Lees meer

Bundel voor Paastijd

Jan van Gijn heeft, na de bundels met liederen rondom Adventstijd en Lijdenstijd, nu een bundel met liederen rondom Paastijd uitgegeven.

Lees meer

Nieuwe bundels Paul Wols

Er zijn twee bundels van Paul Wols verschenen. Deze bevatten bewerkingen die eerder zijn verschenen in Terdege, De Orgelvriend en ten bate van Woord & Daad, Stichting Charité en Ger. Gem. Westzaan.

Lees meer